L'Ajuntament redueix a la meitat el preu de l’autobús entre Roses i Figueres per als majors de 65 anys

L’Ajuntament de Roses i l’empresa SARFA han aprovat un acord de col·laboració per a la implantació de la tarifa social reduïda en servei de transport regular de viatgers entre les poblacions de Roses i Figueres. Els beneficiaris d’aquesta reducció seran els majors de 65 anys que, a partir d’ara, pagaran la meitat de l’import del bitllet, mentre que l’altra meitat del preu l’assumirà l’Ajuntament.
estació busos Roses

estació busos Roses

14/07/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A partir d’ara, les persones majors de 65 anys empadronades a Roses tindran una bonificació del 50% en la compra de les targetes multiviatges (10 viatges) pel trajecte de Roses a Figueres que realitza l’empresa SARFA, concessionària del servei públic de transport de viatgers entre ambdues poblacions.

Aquesta mesura respon a la voluntat municipal per fomentar la mobilitat entre les dues ciutats, fent-la més assequible a la gent gran, que és el segment de població que sovint presenta més problemes de mobilitat. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit fer-se càrrec del 50% de l’import del bitllet d’aquest col·lectiu.

Per poder beneficiar-se dels descomptes, els usuaris majors de 65 anys han de presentar-se a les taquilles de SARFA de l’estació d’autobusos de Roses i portar un certificat d’empadronament actualitzat. En el mateix moment, podran adquirir les targetes multiviatge amb l’aplicació directa del descompte, les quals tenen una validesa de 3 mesos.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document