L'Ajuntament subvenciona els restaurants que compleixen els requisits de la marca “Destinació Turística Familiar”

Dins del procediment que l’Ajuntament està portant a terme per a la distinció de Roses com a Destinació Turística Familiar, l’Àrea de Turisme acaba d’aprovar la concessió de subvencions als restaurants del municipi que acompleixen amb els requisits exigits per aquesta marca. Els establiments interessats a concórrer ja poden presentar les seves sol·licituds en el registre municipal.
Turisme familiar

Turisme familiar

03/12/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Destinació Turística Familiar és una marca promoguda per la Dir. Gral. de Turisme de la Generalitat que, mitjançant un procés d’auditoria, distingeix els municipis especialitzats en l’acolliment turístic de famílies. D’aquesta manera, es reconeix la capacitat d’aquestes destinacions per garantir els serveis i condicions que les famílies necessiten durant les seves vacances, tals com parcs infantils de platja, propostes de lleure i entreteniment, serveis de cangurs amb idiomes, organització d’espectacles infantils al carrer, guies de seguretat del nen, o un allotjament i restauració adaptats.

En l’apartat de restauració, l’Àrea de Turisme ha mantingut diverses reunions amb els establiments de la població, informant-los dels requisits que han de complir per a l’obtenció del distintiu familiar. Fruit d’aquest procés, un total de vint restaurants han manifestat el seu interès per la proposta i s’han sotmès a les inspeccions realitzades pels tècnics de Turisme de Catalunya.

Ara, l’Ajuntament ha aprovat un paquet de subvencions destinades a la vintena de restaurants adherits a la destinació, com a suport a les adaptacions de locals o compra de material que molts d’ells han hagut de fer per participar en la proposta. Els requisits que la marca exigeix per a restaurants són accessibilitat per a cotxets, canviadors de bolquers als lavabos, cartes amb menús infantils i trones per a infants.

La partida destinada a aquestes subvencions és de 5.000 euros. Els restaurants interessats en l’obtenció d’aquests ajuts poden presentar les seves sol·licituds al registre municipal de l’Ajuntament fins al proper 22 de desembre.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document