Las Migas porten la seva visió del flamenc al TMR

El proper divendres 1 de juny (22.30 h), l’Associació Viumúsika presentarà al Teatre Municipal de Roses el concert del grup flamenc Las Migas. La formació està integrada per quatre dones de procedències molt diverses, que aporten al panorama musical la seva particular manera d’entendre el flamenc.
Las Migas

Las Migas

29/05/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Las Migas es reuniren a principis del 2004 amb l'objectiu d'experimentar amb el llenguatge del flamenc. Totes elles provenen de llocs diferents (Catalunya, Andalusia, França i Alemanya), aportant a la seva música visions molt particulars de com els ha de sonar l'art jondo.

Quatre dones joves que, a Barcelona, han trobat la situació i l'espai per a donar a conèixer les seves inquietuds, i que ràpidament s'han guanyat l'atenció dels afeccionats a la recerca de novetat i frescor, introduint a un ampli públic "no entès" en la bellesa del flamenc.

Afeccionades als mestissatges, entenen que el flamenc s’agermana amb el fado portuguès, la bossa nova, el jazz o el pop, resultant en una hibridació que crea un nou concepte d'autenticitat.

Les integrants de Las Migas són Sílvia Pérez Cruz (cantautora), Isabelle Laudenbach i Marta Robles Crespo (guitarristes), i Lisa Bause, violinista i acordionista

El concert tindrà lloc a les 22.30 h. El preu del concert és de 6 euros i la venda d’entrades tindrà lloc una hora abans de l’inici de l’actuació.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document