Les escoles de Roses es posen a punt per al proper curs escolar

Aprofitant l’aturada escolar de les vacances d’estiu, l’Ajuntament de Roses està realitzant aquestes setmanes diverses actuacions de millora i manteniment a les escoles públiques del municipi. Arranjaments de patis i treballs de pintura centren aquests treballs, als quals s’ha destinat un pressupost de 125.000 euros.
Obres condicionament pati Grecs

Obres condicionament pati Grecs

06/08/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Entre les obres que s’estan duent a terme es troben la reforma exterior del pati del CEIP Narcís Monturiol, consistent en l’estesa de sauló en tota la seva superfície, així com en la renovació dels espais formigonats i en la col·locació d’una superfície de cautxú per àrea de jocs infantils. Per completar tot aquest arranjament exterior, també s’han anivellat els pendents del pati, que milloraran l’evacuació de les aigües pluvials.

 

Una altra actuació desenvolupada al Narcís Monturiol és el pintat de la totalitat d’aules de l’escola, així com dels despatxos, sala de professorat i espais comuns del centre.

 

En el cas del CEIP Vicens Vives, s’acaba d’iniciar la instal·lació dels mòduls que durant el proper curs allotjaran els alumnes de cicle infantil, mentre es realitzen les obres de reforma i ampliació de l’actual edifici. També se substitueix el dipòsit de gasoil soterrat de la calefacció. Per la seva banda, a l’escola Els Grecs s’estan renovant també les superfícies de sauló, formigó i cautxú dels patis.

 

Aquestes millores es completen amb petits arranjaments en tots els centres, com ara la substitució de portes o tancaments malmesos, treballs de pintura puntuals, etc. El conjunt de les actuacions de condicionament i millora que el consistori rosinc està realitzant ascendeix a un pressupost de 125.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document