Les guitarristes Laura Young i Dale Kavanagh compartiran escenari al Festival de Guitarra de Roses

El proper dijous 9 d’agost (22 h), la guitarrista i professora d’interpretació de l’Escola Superior de Música de Catalunya, Laura Young, i la canadenca Dale Kavanagh, compartiran escenari a la Ciutadella de Roses. El concert serà la tercera actuació programada dins el Festival Internacional de Guitarra de Roses.
Dale Kavanagh

Dale Kavanagh

07/08/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La canadenca Dale Kavanagh està considerada una de les millors guitarristes del món. Guanyadora de gran quantitat de concursos com els de Segòvia, Neuchatel (Suïssa), o Gargnamo (Itàlia), també va obtenir el Primer Premi en el Finland´s Scandinavian International Guitar Competition. Ha realitzat concerts a més de trenta països, com a solista i com a integrant de l’Amadeus Guitar Duo, juntament amb el guitarrista alemany Thomas Kirchoff.

És mestre de guitarra a festivals de Canadà, Turquia, Polònia, Alemanya, Holanda, Suècia, Hongria, Anglaterra, Tailàndia, Argentina, Mèxic, Itàlia i Estats Units, realitzant més de 500 concerts arreu del món.

El Festival Internacional de Guitarra de Roses vol ser escenari dels molt diversos matissos i manifestacions que és capaç d’oferir l’apassionant món de la guitarra. Amb la intenció de mostrar aquesta versatilitat i riquesa, la tria de concerts que integren la programació de la segona edició del Festival es diversifica al màxim, presentant artistes i formacions d’estil molt contrastat.

El Festival clourà les seves portes el dijous 23 d’agost, amb l’actuació de Son de la Frontera, grup flamenc format per joves hereus i seguidors de l’escola de Diego del Gastor que, mitjançant la fusió i el diàleg entre el tres cubà i la guitarra flamenca, realitza una reinterpreació creativa de la música de Morón de la Frontera.

El preu de les entrades és de 10 euros per concert, i es poden adquirir anticipadament a les taquilles de la Ciutadella de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document