Les obres de la Punta del Traire milloren l’accessibilitat a Santa Margarida

Aquesta setmana s’han iniciat a Roses els treballs per a la construcció d’una vorera per a vianants al carrer Punt del Traire, entre la rotonda de Cadaqués i la plaça de l’Estel. Amb aquesta ordenació es posarà punt i final als problemes d’accessibilitat existents fins ara en aquest espai de connexió amb la urbanització de Santa Margarida.
Punta traire

Punta traire

31/10/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb la incorporació d’una vorera d’1,5 metres d’amplada al llarg del carrer Punta del Traire, el consistori dóna resposta a les demandes dels veïns de la urbanització de Santa Margarida que reclamaven una millora que garantís la seguretat dels vianants. El carrer, amb una longitud de 360 metres, és molt transitat per tot tipus de vehicles, bicicicletes i vianants que accedeixen a la urbanització, circulació que es densifica encara més durant la temporada d’estiu.

Els treballs que s’acaben d’iniciar consistiran en la construcció i pavimentació d’una vorera d’un metre i mig d’amplada, que transcorrerà des de la rotonda de Cadaqués fins enllaçar amb l’avinguda de Santa Margarida i amb la plaça de l’Estel. Les obres es completaran amb la instal·lació dels punts de llum necessaris per dotar d’una bona visibilitat nocturna tot l’espai i amb la construcció d’embornals per a l’evacuació de les aigües pluvials de la calçada.

Els treballs tindran una durada de dos mesos i compten amb un pressupost de 56.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document