Les obres de la Punta del Traire milloren l’accessibilitat a Santa Margarida

Acaben de finalitzar a Roses els treballs de construcció d’una vorera per a vianants al carrer Punt del Traire, entre la rotonda de Cadaqués i la plaça de l’Estel. Amb aquesta actuació es posa punt i final als problemes d’accessibilitat existents fins ara en aquest espai de connexió amb la urbanització de Santa Margarida.
nova vorera

nova vorera

24/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb la incorporació d’una vorera d’1,5 metres d’amplada al llarg del carrer Punta del Traire, el consistori dóna resposta a les demandes dels veïns de la urbanització de Santa Margarida que reclamaven una millora que garantís la seguretat dels vianants. El carrer, amb una longitud de 360 metres, és molt transitat per tot tipus de vehicles, bicicicletes i vianants que accedeixen a la urbanització, circulació que es densifica encara més durant la temporada d’estiu.

Els treballs que acaben de finalitzar han consistit en la construcció i pavimentació d’una vorera d’un metre i mig d’amplada, que transcorre des de la rotonda de Cadaqués fins enllaçar amb l’avinguda de Santa Margarida i amb la plaça de l’Estel. Les obres s’han completat amb la instal·lació dels punts de llum necessaris per dotar d’una bona visibilitat nocturna tot l’espai i amb la construcció d’embornals per a l’evacuació de les aigües pluvials de la calçada.

Els treballs han comptat amb un pressupost de 56.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document