Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Les obres del nou aparcament de la zona esportiva arriben a la seva fase final

Les obres del nou aparcament de la zona esportiva arriben a la seva fase final

Durant aquesta setmana, els serveis municipals de ROSERSA estan realitzant la plantació de l’arbrat de la nova àrea verda i d’aparcament de la zona esportiva de Roses.
Nou aparcament zona esportiva

Nou aparcament zona esportiva

Obres accessos zona esportiva

Obres accessos zona esportiva

12/05/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta actuació significa la incorporació d’un gran solar de més de 3.000 m2, apte per al seu ús com a aparcament, o bé com a espai polivalent per a la realització d’activitats lligades amb les instal·lacions esportives.

La nova àrea d’aparcament està ubicada en el solar triangular existent en la confluència entre la carretera del Mas Oliva, la ronda de Dalt i l’Estadi Municipal de Futbol. Les obres executades han consistit en l’anivellament i el cobriment amb sauló de tot el terreny, així com la dotació d’enllumenat públic. La connexió amb la zona esportiva s’ha solucionat amb la construcció d’una rampa per al trànsit rodat, i una escala per al pas peatonal.

Amb aquesta actuació, que ha comptat amb un pressupost de 69.000 euros, es vol donar resposta a les necessitats que es puguin originar amb la posada en marxa de les noves instal·lacions esportives.

D’altra banda, continuen també els treballs d’urbanització i adequació dels accessos de la zona esportiva, consistents en la construcció d’una gran plataforma de 2.300 m2 a l’esplanada exterior del recinte, amb la qual s’unificarà la zona d’acollida i accés tant de la nova piscina coberta com del poliesportiu.



El projecte preveu també la instal·lació de dues pèrgoles metàl·liques que actuaran com a filtre i control d’entrada entre els dos edificis (piscina i poliesportiu), l’enjardinament de l’àrea, i tot el mobiliari urbà necessari per al seu ús (barrera de vehicles, papereres, bancs, aparcabicicletes,...)

Per últim, el proper dilluns es preveu aprovar el projecte de reurbanització de la carretera del Mas Oliva, que suposarà la millora d’aquest vial, tant pel que fa al trànsit rodat com a la circulació de vianants. L’objectiu és millorar l’accessibilitat i seguretat, tant de la zona esportiva, com de la propera urbanització del Mas Oliva.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Nou aparcament zona esportiva
Obres accessos zona esportiva
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet