Les rapsòdies hongareses de Liszt en el darrer concert del cicle Moments Musicals

El cicle Moments Musicals de Roses de la temporada hivern-primavera 2011 finalitza el proper diumenge, 15 de maig, amb un concert de piano a quatre mans a càrrec Roberto Metro i Elvira Foti. En l'any de la commemoració del 200 aniversari del naixement de Franz Liszt, el duet retrà homenatge al compositor a través d'una de les obres que el van portar a la fama: les Rapsòdies Hongareses, peces de gran dificultat i virtuosisme.
Metro - Foti

Metro - Foti

12/05/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El concert tindrà lloc a les 19 h al Teatre Municipal de Roses. Les entrades, que no són numerades, es poden comprar a les taquilles del teatre una hora abans del concert i tenen un preu de 5€. Per a reserves cal contactar amb les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14h al telèfon 972 152 532 o bé a tmr@roses.cat.

El concert "Rapsòdies Hongareses" culminarà la present temporada del cicle Moments Musicals, organitzat per l’Ajuntament de Roses i amb producció i direcció artística d’Opus Artis. El cicle té per objectiu diferenciar-se de l’oferta musical de la temporada turística, ja que va dirigit especialment als habitants del municipi i de les comarques de l’entorn. En la present temporada la seva programació ha comptat amb els concerts "De Beethoven a Turina", el concert de violoncel i piano "Inspiració melòdica", i "Schubert i lírica",

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document