Les sessions d’acollida a pares i mares de Roses apleguen una quarantena de participants

Durant els dimecres d’aquest mes de maig es desenvolupen a l’escola Vicens Vives de Roses les sessions d’acollida per a pares i mares nouvinguts del municipi. La iniciativa, emmarcada dins el Pla Educatiu d’Entorn de Roses i organitzada conjuntament per Ajuntament de Roses i Consell Comarcal de l’Alt Empordà / Pla Territorial de Ciutadania i Immigració de l’Alt Empordà, compta amb la participació d’una quarantena d’inscrits.
sessió d'acollida

sessió d'acollida

23/05/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les sessions d’acollida per a pares i mares van adreçades, preferentment, a totes aquelles famílies originàries o procedents d’altres països que s’han empadronat a Roses i escolaritzat els seus fills/es en els centres escolars del municipi al llarg del present curs. El plantejament de les sessions tenen en compte les temàtiques o qüestions que tenen un major interès per a aquests col·lectius, com ara empadronament, habitatge, seguretat ciutadana, justícia i assessorament legal, salut, orientació laboral, aprenentatge del català, etc.

Les diferents jornades estan dinamitzades per l’agent d’acollida de Roses, Yassin Majidi. També han participat la tècnica d’Immigració del Consell Comarcal, Laia Albareda, qui va intervenir en la segona sessió del cicle amb una xerrada sobre justícia i assessorament legal, mentre que les sessions d’avui, 23 de maig, i del proper dimecres 30, comptaran amb la participació d’Ouafae Acharki, mediadora intercultural del Consell Comarcal.

Com a cloenda de les sessions, dimecres 6 de juny, la regidora d'Ensenyament de l’Ajuntament de Roses, Sílvia Useros, lliurarà els certificats de participació a les persones que han assistit a les trobades. A continuació se’ls oferirà una visita guiada a l’Ajuntament.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document