Les sopranos Carolina Grammelstorff i Laia Falcón al “Moments Musicals” de Roses

La segona edició del Cicle Moments Musicals continua el proper diumenge 21 de març amb l’actuació que porta per títol “El cant del rossinyol”. Les sopranos Carolina Grammelstorff i Laia Falcón, juntament amb el pianista Àngel Cabrera, oferiran obres de Händel, Chopin i Strauss. El concert tindrà lloc a les 19h al Teatre Municipal de Roses.
Carolina Grammelstorff

Carolina Grammelstorff

17/03/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El concert s’emmarca dins el segon cicle "Moments Musicals" programat a Roses. Segons la direcció artística del mateix, l’actuació del proper diumenge destaca per l’excepcionalitat de poder escoltar duets per a dues sopranos amb la mateixa tessitura, ja que habitualment són per a veus diferents (soprano-mezzosoprano, soprano-tenor, soprano-baríton, etc). Durant l’actuació, a més de sentir cada una de les diferents sopranos per separat, també s’interpretaran en duet òperes i sarsueles.

 

Així mateix, el marc del 200 aniversari del naixement de Chopin i com a homenatge al compositor, s’interpretaran unes masurques (peces originals per a piano) arranjades per a soprano i piano a càrrec de Pauline Viardot.

 

Les entrades, que no són numerades, es poden comprar a les taquilles del teatre una hora abans del concert i tenen un preu de 5€. Per a reserves o informació sobre les entrades cal contactar amb les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14h al telèfon 972 152 532 o bé a tmr@roses.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document