Les voreres de l’àrea dels cinemes de la Gran Via s’amplien per millorar-ne la imatge i accessibilitat

Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’ampliació de les voreres adjacents a l’àrea comercial i de cinemes de la Gran Via Pau Casals de Roses, que han estat incloses dins el Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) 2009. El projecte suposarà ampliar en dos metres més l’amplada de la vorera destinada a vianants i la plantació d’arbrat, fins ara inexistent, amb l’objectiu de millorar tant l’accessibilitat com la qualitat paisatgística d’aquest cèntric carrer.
26/11/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’ampliació de voreres que s’està realitzant afecta al tram de la Gran Via (cantó mar), que connecta la rotonda de l’escola Vicens Vives amb la de la carretera del Mas Oliva. L’actuació augmentarà en dos metres l’amplada total actual i millorarà la imatge i l’accessibilitat dels nombrosos vianants que acudeixen a aquesta cèntrica zona de Roses, on es concentren els cinemes i un important nombre de bars, restaurants i establiments comercials de la població.

 

Amb motiu d’aquesta ampliació, els dos carrils de circulació d’entrada al nucli de Roses que transcorren en aquesta zona, passaran a reduir-se a un, amb la qual cosa s’igualarà aquest sentit de circulació amb els trams anterior i posterior de la Gran Via. Aquesta mesura permetrà que es mantinguin la totalitat de places d’aparcament existents actualment.

 

El projecte forma part del Pla de millora d’asfalts i voreres que el consistori rosinc està executant a diferents punts del municipi i que compta amb un pressupost total d’1,35 MEUR, finançats en la seva totalitat pel fons FEIL aportat pel govern central. En el cas de Roses, el Pla Zapatero suposa una aportació total de 3,2 MEUR destinats a l’execució de 9 projectes que han generat 105 llocs de treball.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document