"Los Abrazos Rotos" i "Up", films del CineCiutadella d'aquesta setmana

Les propostes per a aquesta setmana del cicle CineCiutadella són el film "Los Abrazos Rotos" de Pedro Almodóvar, i la pel·lícula d'animació per a tots els públics "Up". Les pel·lícules es podran veure dimecres 28 de juliol i diumenge 1 d'agost, respectivament, en el espai-cinema habilitat a l'aire lliure dins el recinte monumental de la Ciutadella rosinca.
27/07/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
- "Los abrazos rotos", Pedro Almodóvar, 2009, Espanya (125 minuts).

Un home escriu, viu i ama a l'obscuritat. Catorze anys abans va patir amb Lena, la dona que estimava, un brutal accident que el va deixar cec. Aquest home utilitza dos noms, Harry Caine, pseudònim sota el qual firma els seus treballs literaris i Mateo Blanco, el nom amb el que viu i dirigeix les seves pel·lícules. L'accident del fill de la seva directora de producció el torna a enfrontar a la seva pròpia història ...

Una vegada més Pedro Almodóvar ens porta el seu peculiar art a la gran pantalla amb una història d'amor i culpa que va ser nominada al Globus d'or al 2009 per millor pel·lícula estrangera.

- "Up", Peter Docter & Bob Peterson, 2009, EEUU (95 minuts).

Carl Fredicksen és un venedor de globus de 78 anys que aconsegueix realitzar el somni de la seva vida a l'enganxar milers de globus a la seva casa i sortir volant destí Amèrica del Sud. Però descobreix massa tard que el pitjor dels seus malsons s'ha embarcat també al viatge: un explorador de la jungla de nom Russell, que té 8 anys i un optimisme a prova de bombes.

Un impressionant viatge al regne de la imaginació amb l'aroma dels millors relats i moltes dosis de tendresa i humor que va obtenir 5 nominacions i 2 Oscars al 2009.


- Les sessions s'inicien a partir de les 21 h (projecció dels films a les 22 h).
- Preu de l'entrada: 4 euros (venda d'entrades al mateix recinte). Lloguer de gandules a 3 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document