Més de setanta empresaris participen enla primera xerrada informativa de l’Àrea de Promoció Econòmica

El passat dimarts a la tarda es va presentar a les noves dependències de l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses, les ajudes al comerç i a les empreses turístiques que les diferents administracions han convocat per al 2009. L’acte, que va comptar amb l’assistència de més de setanta empresaris, va servir també per presentar els nous serveis de la nova àrea de Promoció Econòmica impulsada per l’Ajuntament de Roses.
jornada informativa

jornada informativa

18/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Magda Casamitjana, alcaldessa de Roses, i Gaspar Gallego, regidor de Promoció Econòmica de Roses, van presentar l’acte. L’alcaldessa va centrar el seu discurs en la creació de l’Àrea, fet que "salda un dèficit històric de Roses, perquè mai havia tingut cap àrea de Promoció Econòmica que pogués casar l’estratègia pública de la Promoció Econòmica amb la privada". Per la seva banda, Gallego va explicar que "la nova àrea té la missió d’articular un ens mixt públic – privat per unificar les estratègies de l’empresariat rosinc amb la de l’ajuntament"

La jornada que va ser conduïda per l’AODL (agent d’ocupació i desenvolupament local) de l’Ajuntament de Roses, Carme Delclós que va presentar els incentius oferts per les diferents administracions de l’estat. Seguidament, Jesús Quiroga, responsable del servei d’empreses del SOC, va esbossar les línies d’ajut i els incentius del SOC que els empresaris i comerços rosincs tenen al seu abast.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document