Més de tres-centes parelles de ball es donen cita a Roses aquest cap de setmana

Per primera vegada a Roses, el proper cap de setmana (20 i 21 de desembre), el Pavelló Poliesportiu Municipal acollirà la celebració de diferents competicions de balls de saló, entre les quals es troben el IV Campionat Català de Ball Esportiu, el Campionat de Catalunya de Clubs, la Copa Catalunya i la Copa Federació Catalana, entre d’altres. L’èxit de participació està garantit, ja que ja són més de tres-centes les parelles de ball registrades en els diversos certàmens.
poster campionats

poster campionats

16/12/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La principal de les competicions que tindran lloc a Roses aquest cap de setmana serà el IV Campionat de Catalunya de Ball Esportiu. També conegut com ball de competició, el ball esportiu comprèn determinades formes evolucionades de ball que tenen una tècnica tipificada i que són objecte de competicions de caràcter esportiu. Està dotat d’unes peculiars característiques plàstiques i estètiques, que el fan molt popular i amb gran nombre de seguidors.

Les competicions que tindran lloc entre els propers dissabte i diumenge, i que aplegaran més de tres-centes parelles de ball, són el Campionat de Catalunya de Ball Esportiu, el I Campionat de Catalunya de Clubs, la I Copa Catalunya, la I Copa Federació Catalana, el Open Juvenil Llatins Falomir Juegos i el I Trofeu d e Nadal.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document