"Més enllà dels estels", aquest dissabte al TMR

Dissabte 24 de març (21 h) es representa al Teatre Municipal de Roses l’obra “Més enllà dels estels”, de Marta Gil Polo i Albert Tola. L’espectacle trasllada l’escena a una festa dels anys 80, on quatre personatges enèrgics i divertits confronten el públic amb les terribles conseqüències de la Societat de la Imatge a partir del mite de Michael Jackson. Les entrades valen 15 € i ja estan a la venda.
Més enllà dels estels

Més enllà dels estels

21/03/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A "Més enllà dels estels", quatre joves representen l’alter ego de Michael Jackson sobre un terra blanc: l’escenari del seu subconscient. Tots quatre ballen, canten, i representen els personatges centrals de la vida del cantant: el pare, la mare, Elisabeth Taylor, el Michael més humà i el propi Michael Jackson convertit en mite degradat de si mateix. Els quatre joves volen investigar la veritat sobre la seva mort, i viatgen a través dels moments de la vida de l’artista que han quedat atrapats en la seva memòria.

L’espectacle és un acte d’empatia crítica de l’espectador cap al Michael i per tant de l’espectador cap a si mateix. Un valent acte d’imaginació que equilibra el món musical del cantant amb la profunditat d’una lectura psicoanalítica farcida d’imatges mítiques. L’obra, creada a partir d’un treball alhora d’investigació, escriptura autònoma i improvisacions, ha estat concebuda i escrita per Marta Gil Polo i Albert Tola. Dirigida per Marta Gil Polo i interpretada per Rafa Delacroix, Marc Garcia Coté, Marc Garcia Llopis i Pau Quero.

El preu de les entrades és de 15 €. Gratuït per als menors de 16 anys. Menors de 25 anys (posseïdors o no del carnet jove), aturats, jubilats i joves amb el carnet del CAR, gaudeixen d’un descompte del 25%. Usuaris acreditats de la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives, 10 % de descompte. Les entrades es poden adquirir a les oficines del Teatre Municipal (entrada per porta lateral- costat pàrquing) tots els laborables de 10 a 14 h. El mateix dia de l’espectacle, a les taquilles del teatre 2 hores abans de l’inici de la funció.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document