Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / "Més enllà dels estels", aquest dissabte al TMR

"Més enllà dels estels", aquest dissabte al TMR

Dissabte 24 de març (21 h) es representa al Teatre Municipal de Roses l’obra “Més enllà dels estels”, de Marta Gil Polo i Albert Tola. L’espectacle trasllada l’escena a una festa dels anys 80, on quatre personatges enèrgics i divertits confronten el públic amb les terribles conseqüències de la Societat de la Imatge a partir del mite de Michael Jackson. Les entrades valen 15 € i ja estan a la venda.
Més enllà dels estels

Més enllà dels estels

21/03/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A "Més enllà dels estels", quatre joves representen l’alter ego de Michael Jackson sobre un terra blanc: l’escenari del seu subconscient. Tots quatre ballen, canten, i representen els personatges centrals de la vida del cantant: el pare, la mare, Elisabeth Taylor, el Michael més humà i el propi Michael Jackson convertit en mite degradat de si mateix. Els quatre joves volen investigar la veritat sobre la seva mort, i viatgen a través dels moments de la vida de l’artista que han quedat atrapats en la seva memòria.

L’espectacle és un acte d’empatia crítica de l’espectador cap al Michael i per tant de l’espectador cap a si mateix. Un valent acte d’imaginació que equilibra el món musical del cantant amb la profunditat d’una lectura psicoanalítica farcida d’imatges mítiques. L’obra, creada a partir d’un treball alhora d’investigació, escriptura autònoma i improvisacions, ha estat concebuda i escrita per Marta Gil Polo i Albert Tola. Dirigida per Marta Gil Polo i interpretada per Rafa Delacroix, Marc Garcia Coté, Marc Garcia Llopis i Pau Quero.

El preu de les entrades és de 15 €. Gratuït per als menors de 16 anys. Menors de 25 anys (posseïdors o no del carnet jove), aturats, jubilats i joves amb el carnet del CAR, gaudeixen d’un descompte del 25%. Usuaris acreditats de la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives, 10 % de descompte. Les entrades es poden adquirir a les oficines del Teatre Municipal (entrada per porta lateral- costat pàrquing) tots els laborables de 10 a 14 h. El mateix dia de l’espectacle, a les taquilles del teatre 2 hores abans de l’inici de la funció.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Més enllà dels estels
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet