Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Magda Casamitjana, vicepresidenta del nou Consorci de Benestar Social de l’Alt Empordà

Magda Casamitjana, vicepresidenta del nou Consorci de Benestar Social de l’Alt Empordà

El passat divendres 30 d'octubre, va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal la constitució de l’ens públic Consorci de Benestar Social de l’Alt Empordà, organisme integrat pels ajuntaments de Figueres i Roses i per la institució comarcal. El Consorci serà presidit per Consol Cantenys, presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, i els alcaldes de Figueres i Roses, Santi Vila i Magda Casamitjana, com a vicepresidents.
consb

consb

02/11/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les finalitats d’aquest consorci seran la prestació de serveis d’atenció primària, serveis especialitzats de tot tipus i programes i projectes socials en l’àmbit de l’Alt Empordà. El nou ens, a més, podrà crear i gestionar centres i equipaments públics a la comarca per atendre les mancances en qualsevol matèria d’atenció social.

 

El consorci unificarà i coordinarà els serveis socials del Consell Comarcal –que atenen 66 poblacions- amb els dels municipis de més de 20.000 habitants que hi ha a la comarca –actualment Figueres i Roses- i que segons la normativa legal vigent han de fer-se càrrec pels seu compte de totes les prestacions de tipus social. La iniciativa compta amb el suport de la Generalitat que a través del Departament d’Acció Social té traspassades moltes de les seves competències en aquest camp als ens locals i comarcals.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

consb
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet