Magda Casamitjana, vicepresidenta del nou Consorci de Benestar Social de l’Alt Empordà

El passat divendres 30 d'octubre, va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal la constitució de l’ens públic Consorci de Benestar Social de l’Alt Empordà, organisme integrat pels ajuntaments de Figueres i Roses i per la institució comarcal. El Consorci serà presidit per Consol Cantenys, presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, i els alcaldes de Figueres i Roses, Santi Vila i Magda Casamitjana, com a vicepresidents.
consb

consb

02/11/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les finalitats d’aquest consorci seran la prestació de serveis d’atenció primària, serveis especialitzats de tot tipus i programes i projectes socials en l’àmbit de l’Alt Empordà. El nou ens, a més, podrà crear i gestionar centres i equipaments públics a la comarca per atendre les mancances en qualsevol matèria d’atenció social.

 

El consorci unificarà i coordinarà els serveis socials del Consell Comarcal –que atenen 66 poblacions- amb els dels municipis de més de 20.000 habitants que hi ha a la comarca –actualment Figueres i Roses- i que segons la normativa legal vigent han de fer-se càrrec pels seu compte de totes les prestacions de tipus social. La iniciativa compta amb el suport de la Generalitat que a través del Departament d’Acció Social té traspassades moltes de les seves competències en aquest camp als ens locals i comarcals.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document