Marina Geli inaugura oficialment el CAP de Roses

La consellera de Salut, Marina Geli, ha inaugurat les obres d’ampliació i reforma del CAP de Roses, una actuació que ha permès millorar notablement les instal·lacions, així com incorporar-hi el servei de radiologia, que entrarà en funcionament aquest estiu. La inauguració també ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, el director gerent de l'ICS, Enric Argelagués, el gerent territorial de l’ICS a Girona, el Dr. Rafel Gracia i la directora del Servei d’Atenció Primària ICS a Girona, Sara Rodríguez.
Inauguració CAP

Inauguració CAP

05/02/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les obres, que van començar al gener de 2008, han consistit en la construcció d’un nou cos d'edifici de 568 metres quadrats plantejats en dues plantes i la reforma de part de l'edifici existent. Amb aquesta ampliació, que ha tingut un cost de tres milions i mig d’euros, el CAP Roses passa de tenir una superfície de 1.304 metres quadrats a tenir-ne 1.872. La nova zona acull la recepció, l’administració, l'atenció continuada, la radiologia, i consultes noves, a més de les sales pròpies del personal, una aula d'educació sanitària i una biblioteca.

Pel que fa als treballs de la reforma, aquests han consistit en reconvertir els espais de l'atenció continuada de la planta baixa en cinc noves consultes, i un magatzem a la planta baixa, i sis consultes més a la primera planta. En total hi ha 9 consultes més d’atenció ordinària que abans de l’obra, i un box més a l’àrea d’atenció continuada. La incorporació d’un aparell de radiologia convencional digital serà una de les principals millores, ja que aquest nou servei permetrà millorar l'assistència i evitarà als usuaris haver de desplaçar-se fins a l'Hospital de Figueres.

Degut al creixement de la ciutat de Roses i la seva situació a la costa, el CAP té una activitat a l’alça tan a les consultes de medicina, pediatria i infermeria com a l’atenció continuada. Compta amb una plantilla de 55 professionals i té una població assignada de 34.007 usuaris, dels quals 19.961 són veïns de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document