Martí Peraferrer encarna al dramaturg Tennessee Williams el proper dissabte al TMR

El proper dissabte 7 d’abril arriba al teatre rosinc la producció gironina “Tennessee” (W), un muntatge protagonitzat per l’actor Martí Peraferrer, que realitza un recorregut per la vida i l’obra del dramaturg nord-americà. L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament ofereix per a aquest espectacle una promoció 2x1 (per la compra d'una entrada -15€-, es regala una altra de franc).
Tenessee

Tenessee

02/04/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després de recórrer més de 40 localitats catalanes i haver fet el salt a la geografia espanyola amb representacions a les ciutats de Saragossa i Madrid, la Companyia Teatre Blau presenta a Roses el proper dissabte l’obra "Tennessee (W)". Dirigida per Francesc Cerro i amb dramatúrgia del mateix Martí Peraferrer, el muntatge fa un recorregut per la vida i obra de l’escriptor, a través d’un text basat en les memòries personals del propi Williams, on es parla de teatre i del fet creatiu, però també de la soledat, de la bogeria, de l’amor homosexual, de l’èxit i el fracàs, de la impotència, de les drogues, i de l’art.

El TMR brinda així a l’espectador l’oportunitat d’apropar-se a la figura de l’autor d’obres de la importància de "El zoo de cristall", "La nit de la iguana" o "Un tramvia anomenat Desig". Qui conegui el personatge es trobarà davant els seus racons més foscos, mentre qui no tingui massa idea de qui va ser T. Willams descobrirà la lluita vital d’un home disposat a tot per ser ell mateix.

El preu de les entrades és de 15 €. Gratuït per als menors de 16 anys. Menors de 25 anys (posseïdors o no del carnet jove), aturats, jubilats i joves amb el carnet del CAR, gaudeixen d’un descompte del 25%. Usuaris acreditats de la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives, 10% de descompte. Les entrades es poden adquirir a les oficines del Teatre Municipal (entrada per porta lateral- costat pàrquing) tots els laborables de 10 a 14 h. El mateix dia de l’espectacle, a les taquilles del teatre 2 hores abans de l’inici de la funció.

Tenessee (W)_ Dissabte 7 d’abril, 21 h

Fitxa tècnica
Direcció: Francesc Cerro
Dramatúrgia i actor: Martí Peraferrer
Producció: Teatre Blau. Girona
Disseny i escenografia: Serramitjana-Garangou
Disseny de llums: Jordi Llongueras
Vestuari i elements escènics: CAER de Reus

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document