Mesures de seguretat durant la celebració del carnaval rosinc

La Policia Local de Roses mobilitza tots els seus efectius i activa un dispositiu de seguretat durant el Carnaval, per vetllar pel bon desenvolupament de les diferents passades i actes de la programació d'aquesta gran festa rosinca. El tancament de carrers per on transcorren les cercaviles i l'habilitació d'àrees d'estacionament per als visitants que es desplacen fins al municipi per gaudir de la festa, són altres mesures programades pels agents.
Passades de Carnaval

Passades de Carnaval

08/02/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
Efectius

A banda dels agents que treballen en el seu torn ordinari, es mobilitzen tots els efectius de la policia local rosinca per tal de poder oferir el millor servei possible. També s’activa un dispositiu de seguretat on participen la totalitat de serveis d’emergència i seguretat de la ciutat (Mossos d’Esquadra, SEM, Creu Roja, etc)

Tancament de carrers

Amb motiu de les cercaviles que tenen lloc a Roses durant el Carnaval, l’avinguda de Rhode i tots els seus accessos es tancaran els dies i les hores següents:

Divendres 12/02/2010, des de les 17 h de la tarda

Dissabte 13/02/2010, des de les 13 h del migdia

Diumenge 14/02/2010, des de les 8 h del matí

Dilluns 15/02/2010, des de les 10 del matí

Els carrers afectats pel tancament i aquells en què es prohibirà temporalment l'estacionament, seran senyalitzats amb antelació.

Estacionaments

Amb la intenció d’acollir els vehicles dels participants i visitants que es desplacen a Roses amb motiu de la celebració del Carnaval, el municipi habilitarà i senyalitzarà oportunament diferents espais com a aparcaments.

P1. Solar municipal davant de les muralles, a l'esquerra del final de la gran via Pau Casals cruïlla amb rda. de Circumval·lació

P2. Pàrquing de les muralles

P3. Solar a peu de la rda. de Circumval·lació

P4. Solar a peu de la rda. de Circumval·lació al costat del dipòsit d'aigua

P5. Antic càmping Bahia

P6. Pàrquing entre c. Coma Pedrosa i riera Trencada, davant Hotel Coral Platja

P7. Pàrquings de la zona del mercat municipal dels diumenges (excepte el diumenge)

Recordem que aquests dies cal més que mai demostrar el grau de civisme de la ciutadania de Roses, per tal que el gran esforç col·lectiu que significa el Carnaval no es vegi deslluït, i per això preguem a tothom que respecti escrupolosament les mesures extraordinàries de trànsit i les indicacions de la Policia Local.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document