Microcrèdits per a emprenedors i persones en situació de dependència

L'Ajuntament de Roses ha signat un conveni de col·laboració amb les entitats MicroBank, Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Creu Roja Girona i Ajuntament de Figueres, que té per objectiu facilitar ajudes econòmiques a les microempreses i emprenedors. La inversió de MicroBank per a aquesta iniciativa és de 1.000.000 euros.
Signatura acord microcrèdits

Signatura acord microcrèdits

02/08/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’acord conjunt estableix noves línies de finançament dirigides tant a autònoms com a microempresaris i persones amb projectes d’autocupació. També els col·lectius més vulnerables, en situació d’exclusió financera, poden accedir a aquests préstecs de MicroBank. La finalitat és fomentar l’activitat productiva, el desenvolupament personal i la creació d’ocupació.

Des de l’Ajuntament de Roses es valora molt positivament aquest acord, que permetrà oferir solucions a una de les principals dificultats detectades des del servei d’assessorament a emprenedors que desenvolupa l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori, com és l’accés al finançament. D’altra banda, la possibilitat d’aquests crèdits permetrà també millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Roses que es troben en situació de dependència i als seus cuidadors, facilitant-los el finançament per fer front a les seves necessitats.

MicroBank ha concedit fins a l’actualitat més de 76.450 préstecs per un import superior als 485 milions d’euros, convertint-se en l’entitat financera que més recursos destina a la promoció de projectes a través de microcrèdits. A Girona, el banc ha atorgat 3.430 préstecs per un valor superior als 17 milions d’euros.

Els rosincs i rosinques interessats, poden adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (C/ Madrid, 1, 1r pis), on se’ls informarà dels requisits i documentació a aportar per tramitar les sol·licituds (pla d’empresa, etc)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document