Millores d’accessibilitat entre les cales Montjoi i la Pelosa

L’Ajuntament de Roses ha aprovat el projecte d’arranjament de la pista que discorre entre les cales Montjoi i la Pelosa, a fi de millorar i regular l’accessibilitat a aquests espais inclosos dins l’àmbit del Parc Natural de Cap de Creus. L’actuació suposarà el condicionament de més de 6 km de recorregut i l’adequació del sistema d’evacuació d’aigües pluvials.
Pista Montjoi- Pelosa

Pista Montjoi- Pelosa

11/08/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb la realització dels treballs s’arranjarà la pista i es regularà l’ús públic d’aquests espais, a fi de millorar-ne les condicions d’accés i de seguretat a les cales i espais existents entre Montjoi i la Pelosa, sempre en consonància a la llei de protecció de Cap de Creus.

Els treballs consistiran en l’anivellament, explanació i compactació de la pista, que permetrà eliminar els clots que es produeixen a causa del trànsit rodat que hi circula habitualment. També es perfilaran els elements trenca-aigües en els punts de més pendent del terreny i en sentit perpendicular a la pista, amb l’objectiu de dirigir l’aigua de pluja cap al sistema de recs existent, així com la cuneta lateral del costat de muntanya, per tal de conduir també les aigües que drenin des dels vessants de les muntanyes cap a la xarxa hidrogràfica existent.

En total, el projecte suposarà l’arranjament i millora d’un tram de recorregut de 6,1 km de longitud i 4 metres d’amplada de mitjana. Les obres tindran un pressupost de 85.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document