Mort d’un viatjant d’Artur Miller al Teatre Municipal de Roses

El proper diumenge 19 d’abril (21 h), el Teatre Municipal de Roses acollirà una de les obres més emblemàtiques del dramaturg nord-americà Artur Miller. La producció de l'espectacle és a càrrec d'El Canal Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona amb la col·laboració del Teatre Lliure i el Teatro Español de Madrid. Dirigit per Mario Gas, el muntatge compte amb la interpretació d’actors de primer nivell de l’escena catalana com Jordi Boixaderas o Rosa Renom.
Mort d'un viatjant

Mort d'un viatjant

14/04/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’espectacle es va estrenar aquest hivern al Teatre Municipal de Girona amb un gran èxit de públic i crítica i ha girat pels teatres més importants del país.

Estrenada a Broadway el 1949, just abans que els Estats Units entressin de ple en la dècada dels avenços i el consumisme, Mort d’un viatjant d’Artur Miller va ser aclamada com la primera peça teatral que qüestionava el somni americà del consumidor. El seu protagonista, un venedor ambulant que viu de falses esperances i il·lusions i de míseres comissions, ha esdevingut la imatge arquetípica de la inseguretat i de la capacitat dels humans per enganyar-se ells mateixos. Les constants picabaralles entre els membres de la família del protagonista, mostra com els defectes i els vicis d’una generació passen a la següent.

A les 21 h

Per qüestions tècniques i degut a la complexitat del muntatge escenogràfic, la representació tindrà lloc a les 21 h (i no a les 19 h com estava previst anteriorment)

 

Teatre Municipal de Roses

Diumenge, 19 d’abril a les 21 h

MORT D’UN VIATJANT d’Artur Miller

Intèrprets: Jordi Boixaderas, Rosa Renom, Plablo Derqui, Orill Villa, Camila Garcia, Anabel Moreno, Frank Capdet, Guillem Motos, Maria Cirici, Carles Cruces, Raqueel Salvador

Traducció: Eduardo Mendoza

Direcció: Mario Gas

Producció: El Canal Centre d’Arts Escèniques Salt/Girona, Teatre Lliure, Teatro Español de Madrid

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document