Mulla’t 2009: MOLTES GRÀCIES!

El passat divendres 10 de juliol es va celebrar per tercera vegada consecutiva a la Piscina Municipal de Roses la campanya solidària “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Al llarg de tot el dia, unes 150 persones es varen mullar per la causa. Aquests participants varen nedar un total de 92.895 metres i es va assolir una recaptació rècord de 1.403,00 €.
cartell 2009

cartell 2009

13/07/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Tot el material que es va posar a la venda amb motiu del Mullat’2009 es va exhaurir, fet que demostra l’èxit que va tenir la campanya a Roses. També cal destacar que de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, tots els participants del Casal esportiu varen anar sumant metres sense parar i de forma rotativa a favor de l’esclerosi múltiple. Per tant, caldria sumar a les xifres abans esmentades aquest centenar de joves nedadors que varen cobrir una distància de 73.900 metres.

 

Per tot plegat, en nom de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i de la Piscina Municipal – Ajuntament de Roses volem donar les gràcies a totes aquelles persones que varen participar a l’acte, mostrant així la seva solidaritat, i varen fer possible la superació de la recaptació obtinguda en edicions passades.

 

Cal dir que els diners ja s’han enviat a la FEM i que, juntament amb les recaptacions de totes les piscines adherides a la campanya d’arreu de Catalunya, seran destinats a projectes que permetin millorar la qualitat de vida de les 4.000 persones que pateixen aquesta malaltia al nostre país.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document