Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Roses

El proper divendres 10 de juliol, la Piscina Municipal de Roses participarà en la campanya Mulla’t organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple. Durant tot el dia, l’entrada a la instal·lació serà lliure per tal de facilitar l’accés a totes aquelles persones interessades a col·laborar amb aquesta acció solidària.
Mulla't

Mulla't

02/07/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Enguany, i per tercer any consecutiu, la Piscina Municipal participarà en aquesta campanya. Durant tot el divendres, l’entrada a la instal·lació serà lliure perquè totes les persones interessades puguin participar, nedant els metres que desitgin i col·laborant amb donatius o comprant el material dissenyat expressament per a aquesta jornada (samarretes, barrets, motxilles, tovalloles…).

 

Tota la recaptació d’aquest dia es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple amb l’objectiu de contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia del sistema nerviós central, de la qual encara avui dia es desconeixen les causes exactes.

 

L’any passat, la Piscina Municipal de Roses va comptar amb la participació de 150 persones que varen nedar uns 93.000 metres. La recaptació va ascendir als 1.261 €. Cal destacar que, a tot Catalunya, són més de 600 les piscines adherides a aquesta campanya de sensibilització social.

 

Sigueu solidaris i mulleu-vos per l’esclerosi múltiple!

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document