Negociacions per comunicar Roses amb l’aeroport de Girona

L’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament manté en l’actualitat converses amb empreses de transports de viatgers i amb el sector hoteler rosinc, amb l’objectiu d’implantar un servei de transport continuat entre Roses i l’aeroport de Girona.
23/04/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’objectiu és implantar un servei transfer que possibiliti una comunicació àgil i ràpida entre Roses i l’aeroport gironí, amb la finalitat de facilitar el transport de viatgers entre el municipi i aquest important punt d’arribada de nombrosos turistes i visitants.

El model que es vol adoptar és el d’un sistema híbrid de transport que permeti als hotelers del municipi oferir un servei directe als seus clients, al mateix temps que el públic general també es pugui beneficiar. D’aquesta manera, es possibilitarà que els establiments puguin donar un servei addicional a la seva clientela, facilitant també els desplaçaments d’aquelles persones que viatgin per lliure o dels propis rosincs.

 

L’Ajuntament mantindrà la propera setmana una reunió informativa amb totes les parts implicades, durant la qual s’espera concretar el sistema d’implantació òptim per a la posada en marxa del nou servei.

 

Aquesta iniciativa sorgeix de les reunions que l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme manté periòdicament amb els establiments de la ciutat, amb l’objectiu d’engegar estratègies comunes que millorin la competitivitat del sector. Altres propostes en les quals es treballa actualment, són l’aposta per un model de turisme familiar, la creació d’una entitat de gestió turística mixta públic-privada, o la implantació d’un Pla de turisme municipal.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document