Nou servei de Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial a Roses

Des d’aquesta setmana, l’Ajuntament de Roses ofereix a la ciutadania el servei de Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial (HPO), amb el qual s’evitaran els desplaçaments fora del municipi que els usuaris havien de fer fins ara. La inscripció en aquest registre és necessària tant en el cas de persones interessades en els lloguers que ofereix la Borsa d’Habitatge de Roses, com per aquelles que volen optar a un habitatge de protecció oficial. El nou servei està situat al primer pis de les oficines de l’Ajuntament de la Casa Jordà (Pl. Catalunya, 8, 1r pis).
Oficina servei Registre sol·licitants HPO

Oficina servei Registre sol·licitants HPO

19/10/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La implantació d’aquest registre a Roses s’ha fet possible gràcies al conveni de col·laboració subscrit enguany entre el consistori i l’empresa pública ADIGSA, que és qui gestiona l’aplicació. La inscripció en el registre de sol·licitants d’HPO és obligatòria per a totes aquelles persones que volen optar per un pis de lloguer de la Borsa d’Habitatge de Roses, de forma que amb la posada en marxa del servei en el propi municipi, els usuaris s’estalviaran a partir d’ara els desplaçaments fins a altres seus del registre, la més propera de les quals es trobava a les dependències del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

El registre permet també la inscripció a les persones amb residència a Roses que vulguin ser adjudicataris d’un dels habitatges amb protecció oficial atorgats per la Generalitat, ja sigui en l’opció de lloguer, com de compra-venda. Una vegada inscrits, els usuaris reben informació sobre l’oferta existent arreu de Catalunya o dins l’àmbit territorial que sigui del seu interès i, en cas que compleixin els requisits exigits, poden participar en els processos d’adjudicació.

Les finalitats d’aquest registre són les de proporcionar informació sobre les necessitats reals i la distribució territorial d’habitatges amb protecció oficial, així com les de facilitar i agilitar els processos d’adjudicació i transmissió d’habitatges protegits.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document