Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Nova obra de millora del nucli de Roses dins el programa d’actuacions del Pla de Barris

Nova obra de millora del nucli de Roses dins el programa d’actuacions del Pla de Barris

S’han iniciat a la Riera Ginjolers les tasques de delimitació i tancament de l’àmbit on, durant les properes 4 setmanes, s’executarà el projecte de soterrament de contenidors inclòs dins de l’anualitat 2010 del Pla de Barris. Les obres suposaran la incorporació de 7 noves unitats (entre rebuig, cartró, vidre i envasos) que permetran l’enretirada dels actuals contenidors en superfície d’aquest important passeig del nucli rosinc.
Obres soterrament contenidors Riera

Obres soterrament contenidors Riera

06/04/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els nous contenidors s’instal·laran a l’alçada dels antics rentadors de la Riera Ginjolers, a continuació de l’illa soterrada ara fa uns mesos, i permetrà als usuaris dipositar les deixalles amb molta més comoditat que amb el sistema convencional. Els nous dipòsits, a més, tenen una major capacitat que els actuals, fet que també permetrà millorar el servei de recollida i posar punt i final als problemes de dimensionat existents fins ara, sobretot en les temporades turístiques en què l’aportació de deixalles augmenta considerablement.
Les obres, amb un termini d’execució de 4 setmanes, tenen un pressupost de 56.000 euros i estan incloses dins l’anualitat 2010 del Pla de Barris atorgat per la Generalitat de Catalunya al municipi de Roses. Aquest Pla suposarà, fins a l’any 2012, una inversió total de 8,63 MEUR (la meitat aportats pel Departament de PTOP de la Generalitat), destinats a la revitalització del casc antic amb mesures que van des de la pavimentació de carrers fins a la construcció d’un centre cultural i altres espais que afavoreixin la interrelació i la cohesió social.

La propera setmana, 4 noves illes

Paral·lelament, a partir de la propera setmana s’iniciaran les obres de soterrament de quatre noves illes de contenidors, dues d’elles al carrer Doctor Ferran i dues més al carrer Doctor Arruga, que donaran continuïtat al soterrament progressiu que s’està realitzant a Roses. L’objectiu és millorar tant la visió i la imatge dels seus carrers i places, com la tipologia, capacitat i ubicació dels diferents contenidors en funció de les fraccions que recullen i de les necessitats reals de cada indret, a fi d’evitar situacions de saturació de contenidors i d’embrutiment de la via pública.

En aquest cas, les obres duraran 6 setmanes, tindran un cost de 68.000 euros, i suposaran la incorporació d’una trentena de nous contenidors, repartits en els quatre àmbits.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Obres soterrament contenidors Riera
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet