Nova oferta formativa del PER de Roses per a aquesta tardor

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER) inicia aquest trimestre amb una nova oferta de cursos de formació destinats a diferents àmbits. Les propostes per a aquesta tardor són un curs d’auxiliar de geriatria, els tallers formatius sobre atenció a discapacitats i cura de professionals, el curs de creació d’empreses, i mòduls formatius d’informàtica. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, a excepció dels cursos d’informàtica, que es formalitzen al Departament d’Educació (Casa del Mar).
10/09/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El curs d’auxiliar de geriatria comptarà amb un total de 200 hores lectives i tindrà lloc al llarg de tot el mes d’octubre i fins al 10 de novembre. El nombre de places ofertades són 25 i està dirigit a persones desocupades inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat. El període d’inscripció finalitza el proper 28 de setembre.

Els Tallers Formatius són propostes de 20 hores de durada adreçades a temàtiques de tipus assistencial i sanitari. D’una banda, el Taller d’atenció a persones discapacitades (octubre) analitzarà i donarà pautes sobre discapacitat i transtorns de conducta, mentre que el Taller de Cura del Professional (novembre), tractarà la prevenció de l’estrès. Cadascun d’ells compta amb una oferta de 20 places.

Entre les propostes i assessorament que el PER ofereix també a emprenedors i empresariat, entre finals d’octubre i el mes de novembre, es portarà a terme un curs sobre Creació d’Empreses.

Per últim, emmarcat en el Pla d’Ocupació de Roses 2010, l’Ajuntament ofereix també més de 300 places gratuïtes per a la realització de cursos i mòduls formatius d'informàtica: cursos d’informàtica de nivell inicial, de full de càlcul i de bases de dades; i mòduls formatius sobre l'ús del correu electrònic, navegació per internet, processadors de text, creació i ús de blogs, ús de xarxes socials i introdució al software lliure. Les activitats tenen lloc durant els mesos de setembre i octubre. Les inscripcions seguiran estrictament l’ordre d’inscripció i ja es poden realitzar, en aquest cas, al Departament d'Educació de l'Ajuntament de Roses.
 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document