Nova sessió de treball per dinamitzar el comerç de Roses

Després de la primera sessió realitzada el passat dijous 12 de maig sota el títol "I a Roses, què fer per promoure el comerç?", l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses convoca una nova reunió per al proper dijous, 26 de maig, que permetrà continuar abordant els temes iniciats. La sessió està oberta a la participació de tots els comerciants que vulguin assistir-hi.
Primera sessió

Primera sessió

24/05/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Al llarg de la primera reunió celebrada el passat 12 de maig, i que comptà amb la participació de l’Associació de Comerciants de Roses (ACOR), de diversos comerciants rosincs i del propi Ajuntament, es van plantejar diversos temes que preocupen als comerciants, com ara aparcament, neteja de la zona comercial, il·luminació de carrers, possibles accions per promoure el comerç...

Atès que van quedar temes per aprofundir, els assistents van acordar realitzar una nova trobada el proper dijous 26 de maig, de 14.30 a 16.30, a la Sala de formació de l'Àrea de Promoció Econòmica de Roses. L’ordre del dia abordarà els punts: calendari d'accions per promoure el comerç i interessos formatius del comerç de Roses. Les sessions sobre dinamització del comerç estan obertes a tots els comerciants que vulguin participar.

Una altra de les activitats que es portarà a terme aquesta setmana a l’Àrea de Promoció Econòmica és la xerrada informativa. "Contractació de personal de temporada: bonificacions de la Seguretat Social". L’acte tindrà lloc entre les 9 i les 9.45 h del proper dimecres 25 de maig, i té per objectiu de donar a conèixer a les empreses de Roses les bonificacions de la Seguretat Social per la contractació de personal temporal. La sessió anirà a càrrec de TAX Economistes i Advocats.

Per participar en aquestes activitats cal confirmar l’assistència al 972 152 521 o bé a promocioeconomica@roses.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document