Nova zona verda entre els carrers Espronceda, Doctor Fleming i Tirso de Molina

El consistori rosinc ha aprovat el projecte definitiu per a la creació d’una nova zona verda a la població, situada entre els carrers Espronceda, Doctor Fleming i Tirso de Molina. El nou espai disposarà d’una superfície de 568 m2 (entre solar i voreres) i suposarà una millora paisatgística per al sector.
planol

planol

02/02/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En l’actualitat aquest espai situat a l’eixample de la població, molt proper al casc antic, està sense asfaltar i no compleix cap funció específica. El projecte que s’acaba d’aprovar està dotat amb un pressupost de 135.000 €, i incorporarà una agradable àrea d’esbarjo i descans per als veïns.

Les obres consistiran en la pavimentació de tot el solar, que s’unificarà amb les voreres dels tres carrers colindants per tal de facilitar una visió contínua i neta de tota la superfície. A l’interior del nou espai resultant, s’instal·larà l’enllumenat i el mobiliari urbà necessari –bancs, papereres,...- i es destinarà una part a jocs infantils. Per últim, es plantaran arbres i se soterraran els contenidors existents.

Amb la incorporació d’aquesta nova zona verda, el consistori vol continuar la tasca de millora urbana i paisatgística del nucli de la població iniciada fa uns anys i a la qual ha destinat ja una inversió superior als 2,5 milions d’euros. En aquest sentit, destaquen els projectes de peatonalització i ampliació de voreres (carrers Francesc Macià, Nou-Peralada, Sant Isidre, Puig Rom o, els actualment en execució, Doctor Fleming, Doctor Arruga, Marià Benlliure, Lluís Millet, Doctor Ferran i Doctor Barraquer), i la creació de noves places públiques com les de l’Eixample, de la Pujada a l’Escorxador, del Teatre, de Josep Tarradellas, o la propera remodelació de la plaça Llevant.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document