Obertes les inscripcions per a les activitats d'estiu de la Piscina Municipal

A partir de dilluns 16 de maig, la Piscina Municipal de Roses obre el període d’inscripcions per participar en les activitats d’estiu organitzades a l’equipament. Entre l’1 de juliol i fins al 31 d’agost, la piscina organitzarà una sèrie d’activitats estructurades en tres grans apartats: els cursos de natació per a tothom, el pack fitness i el campus Natació & English.
activitats estiu

activitats estiu

17/05/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els cursos de natació de la Piscina Municipal ofereixen durant l’estiu classes per a totes les edats i nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults i gent gran. Els cursos d’educació infantil, els de primària i els de joves, són intensius (de dilluns a divendres) i es realitzen en franges de tarda. També es continuen oferint els programes de salut, tant el programa de terapèutica d’esquena com el de preparació al part. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure al juliol i/o a l’agost.

L’anomenat pack fitness, proposta que ofereix gaudir d’un gran nombre de sessions setmanals per a la pràctica de diferents activitats de condicionament físic, tampoc s’atura a l’estiu i presenta més de 50 sessions a la setmana i 14 tipus d’activitats. Cal remarcar que a l’estiu té una periodicitat mensual i una renovació automàtica.

El campus Natació & English presenta també aquest estiu la seva segona edició. Es tracta d’un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants (edat, nivell...), que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. Amb aquesta activitat es vol oferir una activitat adaptada a les necessitats de les famílies, que sigui útil i engrescadora per als participants, una proposta estiuenca de lleure sense oblidar la progressió en natació i l’aprenentatge de l’anglès.

El Natació & English ofereix un total de 40 places per a nens i nenes d’educació primària, és a dir dels 6 (alumnes que cursin 1r al curs 2010/2011) fins als 12 anys (alumnes que cursin sisè el curs 2010/2011). El campus es dividirà en 4 subgrups, per poder treballar en grups reduïts. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès. L’horari de l’activitat és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30h, durant el juliol i l’agost, i amb la possibilitat de fer inscripcions mensuals o quinzenals.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document