Ona Marès i Ian López, guanyadors del concurs de dibuix de la Piscina de Roses

Dimarts 30 de novembre, la Piscina Municipal de Roses ha fet públic el resultat del concurs organitzat per escollir els dibuixos que il·lustraran les felicitacions de Nadal d’aquest equipament esportiu. Els guanyadors han estat Ona Marès i Ian López. Amb motiu de les festes de Nadal, la Piscina engega també la campanya “Regala Piscina”, amb descomptes i obsequis per a nous abonats i usuaris.
Guanaydors concurs

Guanaydors concurs

01/12/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Durant el mes de novembre la Piscina Municipal de Roses ha organitzat una nova edició del concurs de dibuix de Nadal adreçat als abonats i als participants de les activitats aquàtiques de l’equipament, a partir del qual s’han escollit els dibuixos que il·lustraran les nadales que la Piscina farà servir en les properes setmanes per felicitar el Nadal a tots els abonats, usuaris i col·laboradors de la instal·lació esportiva.

En total han participat més d’un centenar de persones i els guanyadors, que s’han endut un lot de material de dibuix i un curs trimestral de natació gratuït, han estat Ona Marès, en la categoria de 3 a 5 anys, i Ian López, en la categoria de 6 a 11 anys. De cadascuna de les nadales se n’editaran 1.000 exemplars.

Al Nadal, regala Piscina

Coincidint també amb les festes de Nadal, la Piscina rosinca engega enguany una nova edició de la campanya promocional "Regala Piscina", amb la qual s’ofereixen descomptes i avantatges a nous abonats i usuaris. D’una banda, totes aquelles persones que s’abonin a partir de l’1 de desembre gaudiran d’un descompte del 50% de la matrícula i l’obsequi d’un folre polar amb el logotip de l’equipament. D’altra banda, la piscina dóna l’opció de fer un regal saludable i original, consistent en un abonament de 10 sessions i l’obsequi d’un buf tècnic exclusiu, per només 40 € en cas de públic infantil, jove i gent gran, o per 50 € en el cas del públic adult.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document