Operadors turístics visiten Roses per promocionar la població en el mercat italià

La setmana passada Roses va rebre un viatge de familiarització d’operadors turístics italians organitzat per l'Ajuntament de Roses, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Cambra de Comerç Italiana amb seu a Barcelona. Els visitants eren 6 representants de les dues associacions de tour operadors italians "First Sardinia" i "Fiavet Sardegna", que havien mostrat el seu interès per conèixer aquest territori.
Visita touroperadors a Roses

Visita touroperadors a Roses

15/06/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

"First Sardinia" és una entitat que reuneix un total de 44 empreses, amb una estructura organitzativa i operativa pròpies, que també opera com a tour operador realitzant vols xàrter per als seus programes de viatges. Per la seva banda, "Fiavet Sardegna" és el nom que rep la Federació Italiana d'Associacions d'Empreses de Viatges i constitueix el gremi més important d’Itàlia en el sector d’empreses turístiques. Creada l’any 1961, només a Sardenya compta amb 67 associats.

Els agents van realitzar al llarg del passat dijous visites de reconeixement del patrimoni natural, cultural i gastronòmic de Roses i es van entrevistar amb diversos empresaris d'establiments d'allotjament del municipi, amb la finalitat de conèixer de primera mà el producte potencial a vendre. La seva estada finalitzà amb una degustació de diferents plats i productes de la gastronomia local.

La jornada es va completar l’endemà a Girona, amb un workshop organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, on es donà a conèixer als agents italians altres ofertes turístiques, establiments i serveis de les comarques gironines que no van ser visitats.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document