Passejada “Clar de Lluna”, motxilla megalítica i festa Megalítica, activitats del Maig Megalític a Roses

El proper divendres 13 de maig, la caminada nocturna “Clar de Lluna” per la zona megalítica de Roses, iniciarà la programació de l’edició 2011 del Maig Megalític que cada any se celebra a la població. Els actes prosseguiran l’endemà, dissabte 14 de maig, amb l’activitat familiar “Ruta amb motxilla megalítica” i es clouran el dia 29 amb la popular Festa Megalítica.
06/05/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La caminada "Clar de Lluna" del proper divendres s’iniciarà a les 22 h des del Mas Marés, punt d’inici d’un recorregut que visitarà els principals dòlmens i menhirs de la ruta megalítica. L’endemà, a les 10 h i des de l’Espai Cultural la Ciutadella, sortirà l’anomenada Ruta amb motxilla megalítica, un recorregut pensat per descobrir el megalitisme en família, que proposarà activitats conduïdes per un guia que acompanyarà el grup al llarg de l’itinerari. El preu per participar en aquesta activitat és de 3 euros persona (els menors de 7 anys, gratuït).

El darrer cap de setmana de maig, concretament el diumenge dia 29, arribarà la XIV Festa megalítica – 1er Memorial Lluís Vidal, que s’iniciarà a les 10 del matí amb la sortida amb el tren turístic des del passeig de Roses. A continuació, una caminada pel patrimoni cultural megalític de Roses a càrrec de Xènia Berta, que transcorrerà per la pista del Puig Alt-Norfeu-Pla de les Gates-Mas Marès-Castrum. Als volts de les 18 h està prevista l’arribada a la Ciutadella, on s’oferirà un berenar per als participants.

Les inscripcions per participar en aquestes activitats es poden realitzar a l’Espai Cultural La Ciutadella (972 15 14 66). L’organització del Maig Megalític està a càrrec de l’associació Amics de l'Albera i Cap de Creus (APNACC), i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document