Patrimoni i cultura contemporània es fusionen en la proposta LA POPULAR

L’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, el coordinador de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament, Jaume Santaló, i la programadora cultural Elena de la Vara (FILOMENA), han presentat la festa “LA POPULAR” que tindrà lloc el proper dissabte 13 de juny a l’Espai Cultural La Ciutadella. La festa, centrada en els eixos fonamentals patrimoni i cultura contemporània, oferirà al llarg de tot el dia espectacles de circ, dansa, projeccions de curtmetratges, visites guiades, exposicions, actuacions musicals i una gimcana.
Presentació festa LA POPULAR

Presentació festa LA POPULAR

28/05/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Entre les 10 del matí i les 3 de la matinada de dissabte 13 de juny, la Ciutadella de Roses obrirà les seves portes per oferir un ambiciós programa d’espectacles i mostres adreçats a totes les edats, amb propostes de creació contemporània que, de forma lúdica, volen apropar-se als ciutadans. Aquesta diversitat es farà també palesa en els espais escollits per dur a terme les diferents activitats, molts d’ells inèdits fins ara per a la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments.

L'objectiu municipal és el de continuar obrint i donar a conèixer el ric patrimoni rosinc i molt especialment el recinte de la Ciutadella, convertint-lo en motor cultural i permetent l'intercanvi d'experiències entre els ciutadans. En aquest sentit, l'alcaldessa ha convidat tothom, ciutadans i visitants, a participar en la gran festa cultural programada per al proper 13 de juny, fent-se seu l’espai, gaudint-lo en tots els seus àmbits i descobrint tot un món d experiències de la mà dels artistes que participaran en la jornada.

Les activitats programades s'inicaran a partir de les 10 h i consistiran en una gimcana, visites guiades, les mostres fotogràfiques d'Yvonne Heinert i Maria Velasco, una migdiada chill out, tallers de circ destinats a adults i a nens, l'espectacle "La Caravana Passa" de Circ Pànic, projeccions de films d'animació,
l'espectacle de dansa contemporània "Tres senyores i un senyor sofà" de la companyia El Paller, i les propostes musicals de Mazoni, jotabeerre i Guillamino. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document