Peix rosinc, de la badia de Roses al FIRATAST de Girona

El Suquet de Peix de Roses, plat per excel·lència de la cuina rosinca, serà present entre els 10 i 13 de novembre al Palau de Fires de Girona amb motiu de la celebració de la 17a edició del FIRATAST. L’Ajuntament de Roses, amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Roses, el Celler Espelt i l’Estació Nàutica de Roses, no ha volgut desaprofitar aquesta immillorable ocasió per donar a conèixer al públic de proximitat la qualitat del peix i de la cuina tradicional del municipi.
Suquet de Roses

Suquet de Roses

07/11/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Entre els propers 10 i 13 de novembre, els visitants de FIRATAST GIRONA podran apropar-se a l’estand dedicat al Suquet de Peix de Roses per fer-ne una degustació. L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses ha volgut aprofitar aquest aparador gastronòmic, per donar a conèixer el sabor de la seva cuina als milers de visitants d’arreu de les comarques gironines que cada any es donen cita en aquesta trobada, basada en la promoció dels productes d’alimentació a través del tast.

Aquesta acció promocional respon a l’aposta per atreure visitants a Roses fora de la temporada d’estiu, donant a conèixer tot allò que el municipi pot oferir també en altres èpoques de l’any, com ara la gastronomia local. En aquesta línia, la campanya del Suquet de Peix de Roses ha canviat enguany estratègicament la seva línia d’actuació, amb un nou enfoc impulsat justament a la finalització de la temporada d’estiu.

Així, des del passat mes de setembre i fins al proper maig de 2012, un total de quinze restaurants adherits a la campanya del Suquet ofereixen de manera permanent en les seves cartes el plat més identitari de la cuina rosinca, treballat en tots els casos amb peix fresc de Roses.

Ara, tal i com indica la regidora de Turisme del consistori rosinc, Montserrat Mindan, "la campanya es veurà reforçada i projectada fora del municipi amb la presència del Suquet de Roses a FIRATAST. En el món de la gastronomia la competència és molt forta, però estem plenament convençuts de la qualitat de la nostra oferta, tant pel que fa a la matèria prima -el peix fresc de Roses-, com a la professionalitat i saber fer dels nostres restauradors, pel que resulta molt important tenir presència en escenaris com el que ens brinda un certamen gastronòmic de referència com és FIRATAST".

L’horari de visites de FIRATAST 2011, ubicat al Palau de Fires de Girona, serà de 18 a 24 h el dijous 10 i el divendres 11 de novembre, mentre que dissabte 12 i diumenge 13, l’horari s’allargarà des de les 12 del migdia fins a les 24 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document