PER Roses ofereix nous cursos d’Oficis Nàutics i d’Atenció al Client

Dilluns 8 de febrer, l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER) obre el període de pre-inscripcions per participar en els dos nous cursos que desenvoluparà a partir del proper mes de març, els quals centraran la seva atenció entorn als Oficis Nàutics, d’una banda, i a l’Atenció al públic-sector comerç, de l’altra. Les persones interessades a participar-hi poden tramitar les seves pre-inscripcions fins al 24 de febrer al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament
CUrsos PER

CUrsos PER

08/02/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El curs de marineria permetrà als participants conèixer les diferents tècniques i pràctiques nàutiques, tals com dimensions de vaixells, desplaçaments, calats i estabilitat, amarres, rumbs i govern del vaixell, govern a vela, salvament de nàufrags i primers auxilis, equips de protecció, equips contraincendis i de salvament, remolcats, fars i balises, senyals sonores, etc.

Per la seva banda, el curs d’atenció al client tractarà l’atenció telefònica, el tracte al client, la gestió de les reclamacions, conceptes bàsics sobre la normativa de consum, software de gestió de punt de venda i ús bàsic d’internet per a comunicació.

Tot i que en la matriculació es prioritzaran les persones empadronades a Roses i desocupats inscrits com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat, els cursos s’adrecen tant a aturats com a persones que es trobin treballant i que vulguin augmentar la seva formació.

Ambdues activitats es desenvoluparan a la sala de formació de l’Àrea de Promoció Econòmica i tindran una durada de 30 h. En el cas del curs sobre oficis nàutics, tindrà lloc els dies 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25 de març, de 9 a 13 hores, i compta amb una oferta de 14 places. El curs d’atenció al públic es realitzarà en horari de 15 a 17 h els dies 1, 3, 8, 10, 15, 17, 22, 24 de març i 7, 12, 14, 19, 21, 26, 28 d’abril. En aquest cas, les places ofertades són 36.

Els preus varien en funció si el participant treballa o està desocupat i inscrit com a demandat d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Més informació a www.per-roses.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document