Pessebre Vivent i Arribada dels Reis Mags a Roses

L'Associació Rosinca de Festes de Roses AROFES, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, organitza el dia 1 de gener la tercera edició del Pessebre Vivent de Roses, que enguany amplia el seu recorregut i compta amb un centenar de figurants. El dia 5, com cada any, la cita és amb els Reis Mags de l’Orient, que a Roses arribaran per mar a les 19 h, a l’espigó de la Riera Ginjolers.
Pessebre Vivent

Pessebre Vivent

30/12/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La representació del Pessebre Vivent de Roses repeteix com a escenari la Ciutadella de Roses, tot i que enguany augmenta el seu recorregut i el nombre de personatges que intervenen. La representació s’iniciarà a les 18 h i el preu de l’entrada és de 2 € per als majors de 16 anys, mentre que els menors tenen entrada lliure.

L’agenda nadalenca de Roses prosseguirà el proper dijous 5 de desembre, amb la Cavalcada i recepció dels Reis Mags. Els tres reis arribaran en vaixell a l’espigó de la Riera Ginjolers a les 19 h, des d’on iniciaran el recorregut de la cavalcada amb les seves carrosses i acompanyants (una vuitantena) per la Riera Ginjolers i el carrer Pi i Sunyer, fins arribar a la plaça Catalunya, a l’Ajuntament, des d’on s’adreçaran a tots els nens i nenes de Roses.

La comitiva seguirà el seu recorregut per l’Avinguda de Rhode fins arribar a la plaça Frederic Rahola, on s’oferirà la recepció dels tres reis als nens i nenes.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document