Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / PIMESTIC mostra als empresaris del sector turístic de Roses les claus del màrqueting electrònic

PIMESTIC mostra als empresaris del sector turístic de Roses les claus del màrqueting electrònic

Dijous 28 de maig ha tingut lloc a l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER) una jornada divulgativa en el marc del pla PIMESTIC desenvolupat per la Generalitat de Catalunya. Durant la jornada, dirigida a l’empresariat del sector turístic, s’ha explicat a través d’exemples reals els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació en la gestió empresarial i s’ha informat dels ajuts i vies de finançament de les quals es pot beneficiar el sector turístic.
Jornada PIMESTIC a Roses

Jornada PIMESTIC a Roses

28/05/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

PIMESTIC és un projecte desenvolupat pel Govern de la Generalitat, dirigit a millorar la competitivitat de les empreses catalanes mitjançant la introducció i la utilització eficient de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Entre les actuacions que contempla s’inclouen la celebració de jornades de sensibilització i formació dirigides a gerents, directors d’operacions i directors informàtics de les pimes de tot el territori, com la que ha tingut lloc avui a Roses.

La sessió d’aquest matí ha estat la primera especialitzada en el sector turístic, i ha centrat la seva atenció en les eines de promoció dels negocis a internet i en el posicionament web per mostrar a les empreses com guanyar clients gràcies a la xarxa. Entre les experiències d’èxit del sector, s’han presentat amb detall el cas de Gelateria Dino i les seves millores de la gestió amb PDA’s i de TerrassaGrup, empresa que compta amb diversos establiments gestionats amb una estratègia basada en les TIC (web, reserves en línia, posicionament i directoris).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Jornada PIMESTIC a Roses
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet