Pla de conservació de vies públiques de Roses

L’Ajuntament de Roses té previst iniciar abans que acabi l’any una trentena d’actuacions que inclouran l’asfaltatge de vials i la pavimentació de voreres de diferents carrers, tant del nucli com de les urbanitzacions de la ciutat. Aquestes obres tenen un pressupost total de 250.000 euros i s’inclouen dins l’anomenat pla PVIR, consistent en la millora i condicionament continuats de la vialitat a Roses.
23/10/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Paral·lelament als projectes de reurbanització i de creació de nous espais públics que es fan a Roses, l’Ajuntament ha elaborat l’anomenat pla PVIR amb l’objecte de situar i valorar econòmicament les obres de condicionament necessàries per mantenir en les millors condicions de vialitat -tant per als vehicles com per als vianants-, els carrers del municipi.

El consistori preveu iniciar properament la fase d’actuacions incloses dins de l’anualitat 2008, la qual suposarà l’asfaltatge de més de 6.000 m2 corresponents a diferents trams dels carrers d’en Mairó, Rahola Molinàs, Milà i Fontanals, Mainada, Francesc Alegre, carretera de les Arenes, Gran Via Pau Casals i plaça de l’Àngel.

Pel que fa a la pavimentació de voreres, es realitzaran un total de vint-i-quatre actuacions de condicionament, on s’han tingut molt en compte l’informe sobre adaptabilitat i barreres arquitectòniques presentat ara fa uns mesos per la Fundació d’Ajuda al Disminuït de Roses (FADIR). El PVIR preveu, doncs, desenvolupar gradualment una sèrie de projectes que facin de Roses una ciutat adaptada i sense barreres.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document