Ple ordinari municipal 28 de maig 2012- Ordre del dia

Dilluns 28 de maig, a les 20 h, tindrà lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de Roses la sessió plenària municipal corresponent al mes de maig.
Ple municipal

Ple municipal

25/05/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

ORDRE DE DIA

1. APROVACIÓ DE LES ACTES DE LES SESSIONS PLENÀRIES ANTERIORS:
Sessió extraordinària i urgent del ple del dia 27.04.2012
- Sessió ordinària del ple del dia 02.05.2012

2. PROPOSTA RELATIVA A L’EXPEDIENT DE MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA FISCAL NÚM. 14, REGULADORA DE LA TAXA PER LA UTILITZACIÓ PRIVATIVA O L’APROFITAMENT ESPECIAL DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL VIGENT, AMB LA INCORPORACIÓ DE LA TAXA PER A L’ESTACIONAMENT REGULAT DE VEHICLES A LA VIA PÚBLICA.

3. APROVACIÓ INICIAL DE L’ORDENANÇA REGULADORA DE LA SENYALITZACIÓ INFORMATIVA PRIVADA A LA VIA PÚBLICA DE ROSES.

4. DONACIÓ EFECTUADA PEL SENYOR DOMÈNEC CUSÍ ROVIRA D’UN CARTELL DE LA CANDIDATURA POLÍTICA MUNICIPAL INDEPENDENTS DE ROSES, PER A LA SEVA INCORPORACIÓ A L’ARXIU MUNICIPAL.

5. DONACIÓ EFECTUADA PEL SENYOR ROBERT DAVID DUNNING DE DOCUMENTACIÓ DIVERSA DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I DE L’ENTITAT DE CONSERVACIÓ DEL MAS FUMATS, PER A LA SEVA INCORPORACIÓ A L’ARXIU MUNICIPAL.

6. DONACIÓ EFECTUADA PER LA SENYORA ANNA MALLOL ESCALÉ D’UN PLEC DE DOCUMENTACIÓ DIVERSA DEL CARTER DE ROSES, SENYOR JOAN PAGÈS ORDEIG, PER A LA SEVA INCORPORACIÓ A L’ARXIU MUNICIPAL.

7. MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA EN SUPORT A LA INICIATIVA LEGISLATIVA POPULAR PER LA REGULACIÓ DE LA DACIÓ EN PAGAMENT, LA PARALITZACIÓ DELS DESNONAMENTS I EL LLOGUER SOCIAL.

8. PRECS I PREGUNTES

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document