Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Port de Roses millora el servei de prevenció de contaminació al mar

Port de Roses millora el servei de prevenció de contaminació al mar

El proper dissabte 16 de juny, l’empresa municipal Port de Roses SA iniciarà la campanya estival de neteja de sòlids flotants en el litoral rosinc. L’objectiu principal de la campanya és el de preservar la qualitat de les aigües i evitar que residus sòlids flotants -com fustes, plàstics o ampolles-, arribin a les platges.
Embarcació neteja

Embarcació neteja

15/06/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta temporada s’incorpora al servei una millora consistent en la instal·lació d’un sistema d’aspersors en l’embarcació tipus pelicà que Port de Roses utilitza per a les tasques de neteja. D’aquesta manera, es permet actuar de forma ràpida i eficaç contra la contaminació causada pel vessament d’hidrocarburs al mar. La millora ha suposat una inversió de 4.000 €.

D’altra banda, l’acció de neteja del litoral es complementa amb els serveis que es presten a les instal·lacions del port esportiu on, qualsevol usuari d’embarcació d’esbarjo, pot utilitzar de forma totalment gratuïta les bombes d’aspiració d’aigües negres i de sentina, evitant d’aquesta manera fer vessaments al mar.

La campanya estiuenca de neteja litoral finalitzarà el 15 de setembre. Tot i així Port de Roses compta amb l’equipament per actuar en casos d’emergència, qualsevol dels 365 dies de l’any.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Embarcació neteja
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet