Primera Fira d'Época els dies 21, 22 i 23 de març a la riera Ginjolers i a la plaça Catalunya de Roses

Els propers dies 21, 22 i 23 de març d’enguany, coincidint amb les dates de Setmana Santa, es durà a terme la I Fira d’Època, on està previst que participin més de 80 parades amb productes d’artesania i d’alimentació. Aquesta fira és la tarja de presentació d’AFITER, una associació sense ànim de lucre creada per rosinques i rosincs que vol organitzar fires temàtiques a Roses
cartell afiter

cartell afiter

14/03/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
La fira estarà ubicada en dos espais cèntrics de la població, una part a la Riera Ginjolers i l’altra a la Plaça Catalunya. A més a més de les parades l’organització ha previst també celebrar tallers sobre artesanies, activitats que estaran amenitzades per grups d’animació i grups musicals que duran a terme diverses actuacions durant els tres dies. AFITER ha tingut molt en compte la implicació de rosinques i rosincs per la qual cosa ha convidat a participar als comerços del poble i a les diferents associacions culturals, que han rebut amb entusiasme la iniciativa i han decidit participar-hi activament. L’entitat té previst organitzar tres fires durant el 2008, sempre fora de temporada alta, per tal de potenciar l’oferta turística de Roses i estimular la desestacionalització. Els objectius prioritaris són incloure Roses en el calendari de fires de Catalunya, i que les propostes contribueixin a beneficiar el comerç, la restauració i l’hostaleria de Roses.
Les properes iniciatives es centraran en el tema floral, al mes de maig, i en el tema gastronòmic, al mes d’octubre. AFITER ja s’ha posat en contacte amb ACOR (Associació de Comerciants de Roses) per treballar conjuntament i poder complementar la Mostra Floral que coincideix amb el Corpus i que enguany es celebrarà els dies 22, 23, 24 i 25 de maig.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document