Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Principi d’acord entre l’Ajuntament i Roses Cara al Mar per evitar l’enderroc de la planta de filetejat

Principi d’acord entre l’Ajuntament i Roses Cara al Mar per evitar l’enderroc de la planta de filetejat

L’Ajuntament de Roses ha arribat a un principi d’acord amb l’entitat Roses Cara al Mar per evitar l’enderroc de la planta de filetejat de peix. De moment, l’entitat ja ha demanat la suspensió de tot el procés judicial que van iniciar ells mateixos, arran del recurs contenciós que van interposar l’any 2002 contra la construcció de la planta sense que s’hagués aprovat encara el Pla Especial del port, i que va motivar la sentència d’enderroc per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
Planta filetejat

Planta filetejat

07/03/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El 2006, però, la Comissió de Ports de Catalunya va redactar el Pla Especial del port de Roses, que va ser aprovat per la Comissió Territorial d’Urbanisme, legalitzant d’aquesta manera la nau. Aleshores Roses Cara al Mar va presentar un nou recurs contra la llicència de legalització de la nau, quina tramitació ara ha decidit suspendre, davant la bona marxa de les negociacions amb l’Ajuntament de Roses. En aquest sentit, l’alcaldessa, Magda Casamitjana, ha anunciat la inclusió d’una sèrie de modificacions al Pla Especial del port sobre l'alçada i el volum dels edificis que evitarien la construcció de naus de grans dimensions i la concentració de grans activitats industrials a la zona.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Planta filetejat
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet