Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / Projecte per il·luminar la Basílica de la Ciutadella de Roses

Projecte per il·luminar la Basílica de la Ciutadella de Roses

L’Ajuntament de Roses ha aprovat el projecte d’il·luminació de l’àrea monumental de la basílica de Santa Maria, a l’interior de la Ciutadella de Roses, per un import de 234.000 euros. El projecte inclou la il·luminació tant de l’exterior com de l’interior de l’església, així com el camí d’accés a la mateixa.
Interior basílica

Interior basílica

08/11/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La instal·lació actual de l’interior de la basílica, que ha quedat obsoleta, serà renovada per un nou equip d’il·luminació. Pel que fa a l’exterior de l’edifici, s’ha ideat un joc de contrasts entre ombres i llums pensat per ressaltar la volumetria de les construccions que formen el conjunt. També es procedirà a l’estudi de l’enllumenat de les torres i construccions properes a la basílica, ja que totes elles conformen una mateixa àrea visual.

Pel que fa a l’accés a l’església, es disposarà d’una sèrie de punts de balisament a nivell de terra, encarregats d’indicar el traçat del camí i d’orientar al públic en visita nocturna pel recinte.

En el projecte s’han tingut en compte també les mesures necessàries sobre contaminació lumínica i l’ordenació ambiental de l’enllumenat per a la protecció del medi nocturn.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Interior basílica
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet