PROPOSTES URBANES PER A ROSES

LA ROSES DE TOTS
01/03/2011 00:00 -    
Roses està en constant evolució, som la capital turística de l’Empordà i hem d’aspirar a ser la de la Costa Brava. Per assolir-ho hem de treballar des de múltiples fronts, tots junts, i un d’ells és la millora de l’espai urbà. Des de l’Ajuntament tenim cura de l’entorn i intentem millorar dia a dia els nostres carrers, les nostres places i les nostres infraestructures.

Roses té grans infraestructures públiques, infraestructures de tots: el Passeig marítim, la Riera Ginjolers, el Port, la Piscina, el Teatre… i molt aviat la casa de l’Anita, l’Ajuntament vell i la SUF, (el nou Centre Cívic de la Riera Ginjolers).

Durant molts anys Roses ha anat creixent en infraestructures però hi ha espais públics que han anat envellint i altres que han quedat obsolets. Intervenir-hi és una necessitat tant per millorar l’espai com per donar oportunitats de feina a empresaris i treballadors de la construcció local. Són moltes les millores que hem fet entre tots però mai és suficient i sempre queden i quedaran parts que s’hauran de retocar, millorar o canviar.

Conscients que Roses som tots i que només junts podem afrontar els reptes que se’ns presenten i amb la voluntat que participeu en el destí dels vostres espais més propers us fem arribar aquest programa perquè voldríem aconseguir la vostra implicació. Aquest programa recull els espais públics de Roses que necessiten millorar.

Aquí trobareu l’estat actual dels espais, les propostes tècniques de millora i un espai perquè sigueu vosaltres qui decidiu com voleu que sigui la Roses del futur, la Roses de tots.


Magda Casamitjana
Alcaldessa de Roses

Envia els teus suggeriments i/o propostes a l'adreça electrònica alcaldia@roses.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document