Prossegueixen les obres de millora del sector Riera Ginjolers - Av. de Rhode

Aquesta setmana s’han reprès els treballs d’urbanització del sector que connecta el primer tram de la Riera Ginjolers amb l’Av. de Rhode. Aquestes tasques, que culminaran el projecte realitzat abans de l’estiu per a l’adequació de la desembocadura de la Riera com un gran espai mirador obert al mar, incidirà ara en l’ampliació i millora de la vorera situada en el cantó muntanya de l’avinguda.
obres voreres

obres voreres

05/10/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Ministeri de Medi Ambient, encarregat de l’execució del projecte, ha iniciat els treballs del nou encintat de la vorera situada al costat muntanya de l’Av. de Rhode, en la seva confluència amb la Riera Ginjolers. El projecte té com objectiu l’ampliació de la vorera destinada al pas de vianants, que en el seu tram més ample arribarà a suposar un increment de 6 metres respecte a la superfície actual.

D’aquesta manera, es vol potenciar el seu ús com a zona de passeig millorant també la connexió i accés tant amb la rambla de la Riera Ginjolers, com amb la plaça-mirador de nova construcció habilitada al cantó de mar.

Per aconseguir aquesta millora, es realitzarà també un lleu desplaçament de la calçada de l’Avinguda de Rhode, tot i que es mantindran els dos carrils de circulació existents actualment.
Un cop finalitzin aquestes darreres obres, previstes per a finals del mes de novembre, el projecte haurà suposat l’adequació d’un àmbit de 5.000 m2 totals i haurà comptat amb un pressupost de 386.000 €, finançat pel Ministeri de Medi Ambient.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document