Renovació d’asfaltatge a la Pujada al Puig Rom

Aquesta setmana es realitzen els treballs de restitució de l’asfalt del carrer Pujada al Puig Rom, concretament del tram que transcorre entre els carrers Tordera i Àusias March, de prop d’1,5 km de longitud. L’actuació suposarà la millora de la imatge del sector, així com del trànsit rodat d’aquest carrer, principal via circulatòria de la urbanització.
Asfaltatge pujada puig rom

Asfaltatge pujada puig rom

18/05/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Paral·lelament als projectes de reurbanització i de creació de nous espais públics que es realitzen a la vila, el consistori rosinc encarrega periòdicament diferents treballs per a la pavimentació i el manteniment d’aquelles vies públiques que presenten un aspecte més deteriorat. En aquest àmbit, l’Ajuntament treballa en la implantació a partir d’aquest any del Pla per a la conservació i manteniment de paviments en vies públiques (PVIR), el qual suposarà la realització d’un total de noranta obres d’asfaltatge a curt i mitjà termini, amb un pressupost d’1,2 milions d’euros.

En el cas de la urbanització Santa Rosa del Puig Rom, l’estat de conservació dels seus carrers presentava moltes deficiències, ja que la no titularitat ha impedit durant molts anys a l’Ajuntament fer front legalment a projectes d’adequació. Ara, un cop desencallada la situació amb la nova empresa que s’ha fet càrrec de la urbanització, el consistori pot fer-se càrrec d’actuacions tals com el reasfaltatge de carrers, la millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable realitzada el passat any, o la renovació de l’enllumenat que actualment s’està tramitant.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document