Restitució de 2.400 m2 d'asfalt a diferents carrers del centre de Roses

Aquest matí s'han iniciat a la plaça Catalunya els treballs de conservació i manteniment de paviments asfàltics que durant els propers dies es portaran a terme a diversos carrers del centre de Roses. Concretament, els vials que renovaran el seu asfaltat són, a més de la plaça Catalunya, els carrers Escorxador, Ramon y Cajal i Trinitat, la rotonda de la plaça Pep Ventura, la Gran Via Pau Casals, i els carrers Doctor Ferran i de la Pedrera.
Asfaltatge vial plaça Catalunya

Asfaltatge vial plaça Catalunya

17/04/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquesta actuació, el consistori prossegueix amb els treballs de manteniment de ferms de la via pública que realitza periòdicament, i que té per objectiu mantenir en òptimes condicions de vialitat i qualitat urbana els carrers de la població. Les diferents actuacions són fruit de l'estudi continuat que l'Ajuntament realitza entorn a l'estat de paviments, on es detallen els punts observats en funció del grau de deteriorament, de les incidències detectades i de la prioritat marcada.

Tot i que en molts casos aquestes tasques de manteniment són realitzades directament per l'empresa municipal Rosersa, en aquelles actuacions més complexes que precisen equips complets d'asfaltat i maquinària específica, l'Ajuntament externalitza les obres amb empreses especialitzades, com és el cas de l'actual projecte.

Els treballs iniciats avui suposaran l'asfaltat d'un total de 2.400 m2 d'asfalt, tindran una durada aproximada de dues setmanes i un cost de 30.800 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document